Alle skal have en blog. De er så hotte lige nu. Derfor skriver jeg også på det indiske net. Herunder er tekster, som jeg i dette nu synes er relevante for et eller andet.

Tuesday, October 16, 2007

The Berlin Diaries II

Det jeg tænker mest på lige nu er størrelsen på brusehovedet i badegemakkerne. Såfremt rejsens kvindelige islæt forhandler sig frem til en gunstig pris på et af de indfødtes fotografiapparater, vil dokumentation følge snarligt. Diameteren på hovedet er velsagtens 15-20 centimeter, selvom der i lejren er uenighed om målene.

Brusehovedet har indtil flere indstillinger - det være sig champagne, regn, jet og døls. Champagneindstillingen er skuffende - der kommer ikke ædle dråber ud. Regnindstillingen er mest beskrivende, og døls er der egentlig ikke nogen indstilling der hedder. Men det er, hvad brusehovedet gør, når det er på den indstilling.

Gårsdagen bød på en lang vandring, indkøb af proviant (vigtigst: nødder, chokolade og dadler) og fantastisk tapas/vin/mojitos. Nåh, jo - farmaceuten, også kendt som det kvindelige islæt, har undersøgt samtlige, og jeg mener SAMTLIGE, apoteker. SAMTLIGE!!!! De er meget forskelligartede, og vi venter spændt på en afhandling om netop disse farmaceuternes bastioner. Nogle steder er de venlige, andre steder begynder de at tromme med fingrene, hvis man ikke enten forlader præmisserne eller køber noget. Bitte.

Vi kan dog anbefale den spanske oase Bellas Artes, som netop bistod os med tapas for to (der var vel til fire), en dejlig Torres vin og to ganske habile mojitos.

I går Bellas Artes. I dag italiensk spisested.

1 comment:

Anonymous said...

l?se hele blog, pretty good